HOME · OVER D-CLEAN · PRODUCTEN · WERKWIJZE · ACTIVITEITEN · REFERENTIES · CONTACT

Referenties

Vidra Vastgoed

Via een bevriende relatie op Linked-in zijn wij in contact gekomen met D-clean.

Een betrouwbare, grondig werkend schoonmaakbedrijf. Flexibel, servicegericht en persoonlijk zijn een aantal zeer belangrijke, positieve steekwoorden die passen bij D-clean.

Team Vidra Vastgoed.

Dina maakt bij ons één keer per 2 weken het huis schoon. Van te voren hebben we afgesproken wat ze doet en wat niet. Wanneer Dina nog tijd over heeft, maakt ze iets schoon naar eigen inzicht. Ideaal.

We hoeven nergens om te denken. Dina neemt haar eigen schoonmaakspullen mee, dus geen gedoe met flessen schoonmaakmiddel die op zijn, geen briefjes waarop staat wat gedaan moet worden.

En altijd weer een schoon en fris huis! Wij zijn erg tevreden en blij met Dina!
Groetjes, Tjeerd en Daniëlle

Omdat wij altijd tijd te kort komen zochten wij een schoonmaakster. Nu neem je niet zomaar iemand in huis en moet ook volledig vertrouwd zijn en te vertrouwen zijn.

Die hebben wij gevonden bij Schoonmaakbedrijf D-Clean uit Grootebroek. De bazin Dina doet alles zelf en is ook het eerste aanspreekpunt. Aan Dina hoef je niets te vertellen of te vragen, ze ziet het allemaal zelf en is haar geld meer dan waard. En schoonmaken dat ze kan.......geweldig. Ook voor een goed en leuk gesprek maakt ze gewoon tijd, zelfs in haar eigen tijd. Kortom: voor ons geen ander meer!

Mvg Albert en Eline Eijkelhoff
Eijkelhoff Retail BV

Remaedie Administratiekantoor

D-Clean is een schoonmaakbedrijf die net dat stapje extra doet. Ze zijn betrouwbaar, vriendelijk en discreet. Wij zien de werkzaamheden van D-Clean dagelijks terug in onze frisse kantooromgeving. Wij bevelen ze van harte aan.

Robert en Maurice

Petra Haar Styling

D-Clean onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, geeft goed uitleg over haar werkwijze en dat is erg prettig. Voor ons is D-Clean bijzonder in haar soort waar je geen omkijken naar hebt, alles gaat bij haar vanzelf en je hoeft zelf nergens achteraan. Dina is erg flexibel en als het een keer niet uitkomt voor ons, dan past ze daar wel een mouw aan.

Het contact met Dina ( D-Clean ) is gelijk vertrouwd zowel telefonisch als persoonlijk en dat was precies wat wij zochten.

Petra

Administratiekantoor J Laan

Wij hechten erg veel waarde aan een schone hygiënische werkplek. Tevens is een schoon kantoor een extra visitekaartje. Ook is van belang dat op een vaste tijd en met een duidelijke afspraak over de schoonmaakwerkzaamheden gewerkt kan worden.

Wij hebben enorm goede ervaringen met D-Clean. Punctueel en als het moet flexibel ons kantoor op en top schoon voor een redelijke prijs.

DE Yachting

D-Clean is een plezierig bedrijf om mee te werken. Met name om de flexibiliteit en de zelfstandigheid. Ze pakken aan, zijn nergens te beroerd voor en tonen eigen initiatief met het schoonhouden van zowel kantoor als andere objecten.

D-Clean zorgt voor een zorgeloos schoon kantoor zodat wij ons bezig kunnen houden met onze eigen werkzaamheden.

"Een prettig gevoel en dat al jaren".

Staco

Wij  zochten  een schoonmaker en zodoende kwamen we terecht bij Schoonmaakbedrijf D-Clean. We hadden al eerder zeer positieve verhalen gehoord en ik moet zeggen dat die verhalen kloppen. D-Clean is een jong bedrijf met passie, inzet en is zeer flexibel.  Vanaf de eerste kennismaking hadden we een goed gevoel bij haar  en dat is nog steeds zo. D-Clean ( Dina ) is inmiddels 2,5 jaar bij ons en dat is naar volle tevredenheid. Ze onderscheidt zich dan ook door dat net ietsje meer te hebben . Ze staat altijd klaar en zegt nooit nee. Zo iemand zochten wij.

Kortom Dina is top. D.Blokdijk Staco Standbouw

Winner jachten

Al bijna 2 jaar maakt Dina bij ons het kantoor, wasruimtes en kantine schoon. We hebben haar leren kennen als iemand die alles aanpakt, goed werk levert en vrijwel nooit ziek is. Ze regelt zelf de schoonmaakmiddelen en spullen die nodig zijn. Het regelt zich vanzelf en dat maak je niet vaak meer mee!

S. van den Broek, Winner Jachten

Schoonmaken van de wc’s, kantine en kantoor zijn vaak een ondergeschoven kindje. We zijn daarom ook erg tevreden met de komst van D-Clean, die ervoor zorgt dat alles iedere week weer netjes is. Een goed bedrijf, met kennis van zaken en een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding.

Fleureco Stede Broec

Watersport Reus

Schoonmaak bedrijf D Clean draagt zorg bij ons voor het schoonmaak werk in het kantoor en kantine. Door deze taken uit te besteden zijn wij volledig ontzorgt en zeker van een representatieve kantine en kantoor. D Clean is in het bezit van kennis, kunde, ervaring en gereedschap (schoonmaakmiddelen) We zijn daarom ook erg blij met het bedrijf.

WatersportReus